Ukens bedrift – Arcon Prosjekt AS

Arcon Prosjekt AS har hovedkontor i Verftsgata 11 i Namsos og et avdelings kontor i Verdal med 3 ansatte. Ca 50 % av oppdragene kommer fra offentlig sektor gjennom utforming av skoler, helsebygg og barnehager. Resten av oppdragene kommer fra det private næringsliv og entrepenører. Arcon Prosjekt AS har et nedslagsfelt fra Trøndelag i sør og til og med Troms i nord. Arcon Prosjekt AS er en solid bedrift som vokser jevnt og trutt og som i desember feirer 25 år i bransjen.

I desember 2016 runder Arcon Prosjekt AS 25 år og har i alle disse årene tilbudt kunder arkitekttjenester, utarbeidet reguleringsplaner og tilbud/anbudsdokumenter, utført byggeledelse, prosjektadministrasjon og en rekke andre tjenester innen bygg og anlegg.

De har i dag en arbeidsstokk på 25 ansatte som består av ingeniører, arkitekter, tekniske tegnere og kontorpersonale som gjennom 25 års drift har opparbeidet seg en meget god kompetanse både generelt og i forhold til lokal kunnskap for gjennomføring av prosjekter. Referansene er mange og kommer både fra det offentlige og privat industri og næringsprosjekter. Arcon har sitt hovedkontor i Namsos som nettopp er utvidet og renovert. De disponerer i dag 700 kvm i Verftsgata 11. I tillegg har de et avdelingskontor på VIP-sentret i Verdal. Et annet viktig poeng er at bedriften er eid av de ansatte og har et solid lokalt eierskap.

Arcon Prosjekt AS har utformet mange signalbygg i hele Trøndelag og nordover til og med Troms. Noen av de 1700 prosjektene Arcon Prosjekt AS står bak kan vi nevne, Namsos Storsenter, Sjøsiden (Kornsiloen), Bilsentret AS, Høylandet Auto, Otto Moe AS, Val videregående skole, Sjøkanten og Olav Duun videregående skole. I disse dager jobbes det bl.a. med et større prosjekt ved Universitetssykehuset i Tromsø.

Som kompetansebedrift arbeider Arcon Prosjekt AS bevisst med å utvikle sine ansatte via videreutdannelse, kurs og nettverksbygging.

De deltar også aktivt på «Heimkjær-arrangementet» i Trondheim for å få kontakt med nye potensielle arbeidstakere. «Heimkjær» er et prosjekt i regi av hele Namdalen som skal markedsføre bedrifter i Namdalen overfor studenter som er potensielle arbeidstakere og som ønsker seg tilbake til Namdalen. Tanken bak dette er også at Namdalen trenger høyere kompetanse og kompetansearbeidsplasser og Arcon har en klar tanke om at en bedrift som dem nærmest har en forpliktelse til å få utflytta studenter til å flytte tilbake til Namdalen igjen.

Arcon prosjekt AS har også gjennom flere år ansatt studenter for å gi dem arbeidserfaring og kontakt med bedriften og muligheter for en framtidig arbeidsplass.

Arcon Prosjekt AS er en solid bedrift som vokser jevnt og trutt og omsetningen vokser med flere millioner hvert år. 2015 har hittil vært det beste året i bedriftens historie og 2016 ser faktisk ut til å bli enda bedre.

Vi i Næringsforeningen gratulerer Arcon Prosjekt med 25 årsjubileet og ønsker dere lykke til med mange gode og lønnsomme prosjekter i framtiden.

 

Antall ansatte Omsetning i 2015 Resultat i 2015 Forventet omsetning i 2016

25

23,12 mill

4,46 mill

27,0 mill

dsc_0119

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.