Ukens Bedrift – RevisorGruppen Namdal As

Denne gangen er det Revisorgruppen Namdals AS som er ukens bedrift hos oss. Revisjonsbedrifter driver med mye mer en bokføring og kontroll, les mer om ukens bedrift og bli litt mer kjent med en spennende bransje.

Revisorgruppen er en samarbeidsgruppering av rendyrkede revisjonsselskap som har tilholdssted fra Kristiansand i sør til Namsos i nord. Alle kontorer har egne partnere som eier de lokale selskapene, men benytter navnet Revisorgruppen. Dette gir alle kontorene fordeler gjennom felles innkjøp, kompetanseutveksling og kursing. Noe som videre fører til bedre tjenester til kundene.

Namsosavdelingen hadde i fjord 20års jubileum. Selskapet som i dag har blitt Revisorgruppen Namdal AS ble startet tilbake i 1997, da Hans Brønlund slo seg sammen med Sylvia Gladsø, Jan Ove Olsen og Torstein Storøy. I 1998 endret de navn og ble med i Interrevisjon, som de drev helt til i 2011. Da kom det en beslutning om fusjonering med BDO. Namsos kontoret ble ikke med på denne fusjonen og ble da med i Revisorgruppen.

«Det er flere dyktige revisjonsselskaper i Namsos og Namdalen, og vi opplever en god og kollegial tone mellom alle de etablerte selskapene – Sylvia Gladsø»

RevisorGruppen Namdal AS har som mål å ha kort vei mellom ansvarlig revisor og kunde. De fleste avgjørelser som omhandler større strategiske veivalg blir ofte drøftet med en av deres revisorer før de settes ut i live.

«vi må ha relativt bred kompetanse i et lite lokalt revisjonsselskap, da vi blir brukt som rådgivere på stort sett alle kompliserte valg hos våre kunder – Carl Anders»

I Namsos er det i dag to partnere, Sylvia Gladsø og Carl Anders Sjøli som tok over for Torsten Storøy første juli i år. Den første september kommer også Beate Kolseth inn i bedriften, så man kan vel si at Revisjonsgruppen Namdal AS er igjennom et lite generasjonsskifte. De har i dag ca. 160 kunder i og rundt Namsos. Fra de store som Odd Ingebrigtsen As og til mindre bedrifter som omsetter for 3 – 4 millioner.

«Det er dette spenne i kundemasse som er så spennende. Her får vi virkelig jobbet med mange forskjellige næringer med forskjellige utfordringer. Så ingen dager er egentlig like – Odd Andre Nesjan»

«Dagens revisjon handler om så mye mer enn bare bilagsføring, vi er en aktiv samtale og rådgivningspartner til våre kunder. Og blir konsultert om både store og små utfordringer eller veivalg hos kundene våre- Carl Anders»

«Det er nettopp dette som er fordelen med et lite lokalt selskap, vi blir svært godt kjent med kundene våre og deres behov og organisasjoner – Odd Andre»

RevisjonsGruppen Namdal AS har også tatt noe valg med tanke på synlighet og rekruttering. De er en aktiv medlemsbedrift hos oss i Namsos Næringsforening og deltar på omtrent alle felles forum og møter. De har også tegnet en undervisningsavtale med Nord Universitet, og foreleser ukentlig på økonomi utdannelsen på Steinkjer.

«synlighet er viktig for oss i et rekrutterings perspektiv. Derfor er avtalen med Nord svært viktig for oss. Her får vi vist hva revisjon faktisk er og hvor mange aspekter denne jobben har -Carl Anders»

Revisjons Gruppen er en stødig bedrift med lang historie i Namsos. Kundeporteføljen er stabil og svært fornøyd med kundeforholdet.  Vi ønsker lykke til videre og takker så mye for at vi fikk komme på besøk.  

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.