Årets Næringslivsaktør i Namdalen

På næringskonferansen i November kåret vi årets næringslivsaktør og serviceprisen for hele Namdalen.

Det var fire nominerte til prisen som Årets Næringslivsaktør i Namdalen.

Familiebedriften Odd Ingebrigtsen As, NTS ASA, Moen Marin og Namsen Auto. Alle sammen verdige vinnere, så komiteen hadde en tøff jobb med utvelgelsen.

Vinneren ble til slutt kåret med følgende begrunnelse:

Det er i dag mange bedrifter i Namdalen som leverer resultater i norgestoppen, og det skal vi være veldig fornøyde med. Å plukke ut fire finalister og ikke minst vinneren har være en vanskelig oppgave.

– Årets vinner er godt etablert med en solid og lang historie. De har hatt tålmodige og kapitalsterke eiere som har gitt bedriften trygghet til å satse stort, selv når markedet har vært dårlig. De har også vært en tydelig samfunnsaktør som setter alle kluter til i rekrutteringsprosessen. Det sies at rekrutteringa i denne bedriften starter helt nede i barnehagen, fortalte Skjerve fra scenen.

– Årets vinner har vært en pådriver i skolepolitikken og sørget for et omdømmeløft for yrkesfagene. Bedriften har etablert seg langt utenfor landets grenser, men investerer likevel store summer lokalt. I 2017 leverte de en ny arbeidsbåt til havbruksnæringa hver femte dag. De har for lengst blitt Norges største leverandør av båter til havbruksnæringa, og en ledende aktør også på verdensbasis.

Om noen fortsatt skulle være i tvil. Årets Næringslivsaktør i Namdalen er Moen Marin.

Vi gratulerer og ønsker dere fortsatt lykke til med videre vekst.