En varmere og lysere juleby

Over 1200 mennesker var samlet i Namsos Sentrum under tenningen av årets julebelysning.

Over 1200 mennesker var samlet i Namsos Sentrum under tenningen av årets julebelysning. Å dette ble virkelig flott. Den nye festplassen ble ikledd den herligste juledrakt og treet kom virkelig fram med all sin prakt.

Foto: Namdalsavisa

Dette viser nok en gang at når alle er med og bidrar, får vi til det meste her i Namsos. I år samarbeidet kommunen, næringslivet og privatpersoner om dette spleiselaget. Og jeg må si resultatet er upåklagelig. Sentrum fikk nok et lite løft.

Noen må også få litt ekstra heder. Uten ildsjeler som Bernt Røthe og Ivar Andreas Asbøll som arrangerte Namsoshelga med Arve Tellefsen, hadde ikke festplassen fått denne flotte belysningen. Når i tillegg Jaras Eiendom og Lås og Sikring bidro med lys til flere trær, ble dette virkelig bra.

I år samarbeidet vi med God Jul Namsos og Namsos Frivillighetssentral. Dette er et samarbeid vi akter å videreføre. Det å kunne ta med seg en pakke og legge under treet på festplassen håper vi kan bli en fin førjulstradisjon.

Ellers var det mange bedrifter og ikke minst Namsos Kommune som bidro til at vi fikk gjennomført arrangementet på festplassen, men også til utskifting av lys, vedlikehold på lenker og oppheng av selve julegatene. Uten dette bidraget hadde det nok ikke blitt julegater i år. De vil alle bli nevnt i en takke annonse som kommer i Namdalsavisa 3. juledag. Jeg legger ved annonsen her også for de som ønsker å ta en titt.

Takk til alle som har bidratt. Sammen skaper vi en varmere og lysere julehøytid.

Takkeannonse Namdalsavisa