Ukens Bedrift – Fotokompaniet AS

Møt folkene som har fanget mange av de viktigste øyeblikkene i mange Namdalingers liv. Fotokompaniet har blitt 22 år og …

Les mer

Medlemsskap i Madam Meyer

Her kan du bli medlem i Madam Meyer samt melde deg på neste arrangement.

Les mer

Ukens Bedrift – Trønderlyd.

Det hele startet etter en fest på Høylandet.

Les mer

Utdanningsmessa

Over 2000 ungdommer møtte opp på Nexans.

Les mer

En varmere og lysere juleby

Over 1200 mennesker var samlet i Namsos Sentrum under tenningen av årets julebelysning.

Les mer

Årets Næringslivsaktør i Namdalen

På næringskonferansen i November kåret vi årets næringslivsaktør og serviceprisen for hele Namdalen.

Les mer

Læringslivets Arena

Meld deg på utdanningsmessen her

Les mer

Hvordan få NAPP hos nye og eksisterende kunder?

Tannlege Niklas Angelus har utviklet en app for alle med avtalebøker.

Les mer

Ukens Bedrift – Lås & Sikring

En lokal suksesshistorie.

Les mer

Ukens Bedrift – RevisorGruppen Namdal As

Denne gangen er det Revisorgruppen Namdals AS som er ukens bedrift hos oss. Revisjonsbedrifter driver med mye mer en bokføring og kontroll, les mer om ukens bedrift og bli litt mer kjent med en spennende bransje.

Les mer

Årets servicehotell i Scandic kjeden

Godt belegg og topp stemning.

Les mer

Ukens Bedrift – Norconsult

Norges største tverrfaglige rådgivningsbedrift.

Les mer

Ukens Bedrift – Extra Spillum

Spillum Handelspark feiret 10års jubileum forrige uke.

Les mer

Ledige stillinger

Vi har endret nettsiden.

Les mer

En liten butikk med stort engasjement

Får Berit Nordstrand til Namsos

Les mer

Ukens Bedrift – Opplysningen 1881

Opplysningen 1881 mottar i gjennomsnitt 10.000 telefonsamtaler hver dag.

Les mer

Gladsak i sentrum

Kines Corner har blitt et landemerke i Namsos sentrum, nå har de omstrukturert og framstår i helt ny drakt.

Les mer

Ukens Bedrift – Namsos Fritid

Det hele startet med en øl på Sinus, nå er bedriften 30 år.

Les mer

Ukens Bedrift – Blomsterhjørnet H. Olsvik

Det var Harald Olsvik som etablerte Blomsterhjørnet tilbake i 1949

Les mer

Ukens bedrift – Motorpartner As

Årets Skoda forhandler i Norge i 2017.

Les mer

Nytt fagråd er stiftet.

Mandag 29.01.2018 møttes en del av havbruksnæringen i Namsos og nye Namsos til stiftelsesmøte i Namdalshagen

Les mer

Årsplan 2018 Madam Meyer

Velkommen til mange spennende samlinger i 2018!

Les mer

Informasjonsmøte om eiendomsskatt

Namsos Næringsforening og Namsos Kommune inviterer til infomøte.

Les mer

Vervekampanje i Nettverket Madam Meyer

Nettverket Madam Meyer ønsker flere velkommen som medlem! Tenk at 125 madammer ble medlemmer i 2017. Dette viser et tydelig …

Les mer

Ukens bedrift – Namdalsavisa

Gratulerer med dagen til Namdalens sprekeste 100 åring.

Les mer

Vi ønsker ei god jul og et flott nytt år

Et innholdsrikt år for Namsos Næringsforening

Les mer

JULEHILSEN, julen 2017

Kjære medlem i Madam Meyer!

Les mer

Julefrokost på Scandic

Vi inviterer til juleavslutning på Scandic Onsdag 20 desember klokken 08.00

Les mer

Hvem vinner til slutt?

Kom å få de beste salgstipsene inn mot julehandelen. Meld deg på i linken under.

Les mer

Ukens Bedrift – Namdal Ressurs AS

I Namsos finner du et av Norges mest innovative selskaper på avfallshåndtering. Namdalressurs er en pioner på området. Her kan du bli litt bedre kjent med denne flotte bedriften.

Les mer

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.