Vibstad VVS søker kontormedarbeider.

Vi søker en effektiv, nøyaktig og allsidig kontormedarbeider.
Stillingen innebærer overordnet ansvar for administrative oppgaver hos Vibstad VVS AS. Inkludert i dette ligger løpende bokføring av selskapets regnskap, herunder lønnskjøring, ordrebehandling, fakturering, oppfølging av kundefordringer og flyt av inngående faktura.

 Ønskede egenskaper

·         Arbeider selvstendig

·         Evnen til å kommunisere med kolleger, kunder og andre.

·         Erfaring fra tilsvarende stilling hos sammenlignbar bedrift

·         Nøyaktig og strukturert

·         Godt humør og positiv innstilling

·         Evnen til å ha flere baller i luften på en gang

·         Stor fordel om du kjenner til økonomisystemet Cordel eller lignende systemer

 

Utdanning

Relevant utdanning fra høgskole / universitet. Kravet om utdanning kan frafalles ved lengre og relevant erfaring

 

Hva kan vi tilby?

·         Lønn etter avtale

·         Et variert, selvstendig og ansvarsfullt arbeid og godt arbeidsmiljø

·         Spennende og varierte arbeidsoppgaver

·         Store muligheter til å påvirke et selskap i vekst

·         Tiltredelse snares

·         Hektisk hverdag med mulighet til å forme dine egen arbeidsdag

·         Redusert stilling kan være aktuelt hvis ønskelig

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Daniel Vibstad på telefon 992 23 105.

Søknad og CV sendes til daglig leder Daniel Vibstad på e-post daniel@vibstadvvs.no. Eventuelle vitnemål og referanser vil bli etterspurt ved intervju.

 

Om arbeidsgiveren

Vibstad VVS AS er en rørleggerbedrift som utfører det meste innenfor vann, varme og energi. Vi holder til i moderne lokaler på Spillum i Namsos kommune. Bedriften har vært og er i sterk vekst. Bedriften har i dag 8 dyktige og engasjerte medarbeidere, men er stadig på jakt etter flere. Vibstad VVS AS er en del av den landsdekkende kjeden vvseksperten. Selskapets eies av daglig leder og en ansatt i fellesskap

 

 

 

 

Arcon Prosjekt søker etter sivilingeniør/ ingeniør byggteknikk.

Klikk for å sjekke ut denne spennende stillingen

 

Scandic Rock City har 100% stiling som kokk ledig.

Klikk her og søk på stillingen

 

Namsen Auto fortsetter veksten og skal ansette flere personer.

Klikk her og les mer om hvilke stillinger som er ledig

 

Manpower leter etter Bygningsingeniør/ sivilingeniør. Les mer og søk på stillingen her.

Les mer og søk på stillingen her

 

Rema 1000 etablerer ny butikk i Namsos og har flere ledige stillinger. Du finner dem i linken.

Ledige stillinger Rema 1000

 

Kystlab er ute etter selger. Trykk på linken for å komme til utlysning.

Selger i Kystlab

Økonomihuset Magnusen søker autorisert regnskapsfører, søk da vell.

Autorisert regnskapsfører

Ønsker du å drive din egen bedrift? Narvesen er ute etter kjøpmann.

Sjekk utlysning og søk her.

 

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.